Garancija cene
Facebook
Obroki
STL 2014

ŠTEVEC GARMIN EDGE 25

Kompakten in preprost kolesarski računalnik GPS s pametnim povezovanjem Beleži razdaljo, hitrost, srčni utrip¹ in čas Načrtujte, prenašajte in sledite novim vožnjam Shranjujte, načrtujte in objavljajte svoje dejavnosti v storitvi Garmin Connect™ Vodotesna in robustna naprava Povezane funkcije za takojšnji prenos podatkov in LiveTrack
Stara cena z DDV:
169,00 €
Popust:
5 %
Cena z DDV:
160,55 €
DODAJ V KOŠARICO

Naprava Edge 25 pri vožnji zajame potrebne statistične podatke, kot so čas, razdalja, hitrost, skupni vzpon in lokacija. Ko jo združite s paščkom za merjenje srčnega utripa, beleži tudi vaš srčni utrip in območja srčnega utripa, da boste vedeli, ko tečete pravilno. Poleg tega združljivost z merilnikom srčnega utripa zagotavlja natančnejše informacije o porabljenih kalorijah med vožnjo.

Naprava Edge 25 zagotavlja vse statistične podatke, ki jih potrebujete, da vožnjo ponesete na višjo raven. Majhna, vendar pri združitvi s pametnim telefonom nudi funkcije, kot so pametna obvestila.
Ostanite na poti

Izberite med potmi, ki so jih prevozili drugi, ali v brezplačni skupnosti Garmin Connect ustvarite svojo. Ko izberete pot, jo lahko prenesete neposredno v napravo Edge 25 in ji sledite do želene destinacije. Da bo še bolj zanimivo, lahko tekmujete tudi sami s seboj.
Vozite hitreje, vozite naprej

Edge 25 vas opomni, kako hitro in kako daleč vozite. Če napravo združite s senzorji² ANT+®, lahko beležite tudi kadenco ter hitrost in razdaljo v zaprtem prostoru.
Sledenje v živo

Če ga združite s povezavo Bluetooth®, vam sledenje v živo omogoča, da vam na poti v realnem času sledijo vaši prijatelji in družina. Po e-pošti ali v družabnih omrežjih povabite sledilce, da si v živo ogledajo vaše podatke v storitvi Garmin Connect.
Podatki niso težava

Naprava Edge 25 uporablja satelite GPS in GLONASS, s katerimi beleži kako daleč, kako hitro in kje vozite tudi pod gostimi krošnjami dreves. V nasprotju s telefonom lahko Edge 25 uporabljate do 8 ur brez skrbi, da bi zmanjkalo prostora za podatke ali da bi se izpraznila baterija.

Povežite se

Svoje dejavnosti prenesite v združljiv telefon prek Bluetootha oziroma prek preproste povezave v računalnik Mac® ali osebni računalnik, nato pa v našo brezplačno spletno vadbeno skupnost Garmin Connect. Tukaj si lahko na zemljevidu ogledate pot, ki ste jo prepotovali, jo analizirate, delite in si ogledate več podrobnosti.
Odseki

Z drugimi kolesarji tekmujte na odsekih v storitvi Garmin Connect in si na lestvici oglejte rezultate po kolesarjenju. Naprava vsebuje opozorila za začetne/končne točke odseka.

Sorodni izdelki
-5%
ŽENSKA KOLESARSKA MAJICA MAVIC MEADOW
Stara cena z DDV:
56,90 €
Akcijska cena z DDV:
54,06 €
-20%
ZIMSKE ROKAVICE NORTHWAVE ARCTIC EVO
Stara cena z DDV:
45,01 €
Akcijska cena z DDV:
36,00 €
-5%
POWERMETER STAGES DURA ACE 9000
Stara cena z DDV:
699,00 €
Akcijska cena z DDV:
664,05 €
RIBS COM d.o.o., Ulica heroja Lacka 9 2250 Ptuj T: 02 7712441, F: 02 7712440 E: info@bikeek.si