Garancija cene
Facebook
Obroki
STL 2014
-10%
ŠTEVEC GARMIN EDGE 520 SET

ŠTEVEC GARMIN EDGE 520 SET

Začeli smo z aerodinamično obliko priljubljene naprave Edge 500 ter dodali izzive med kolesarjenjem na odsekih Strava v živo, barvni zaslon, možnosti povezovanja in napredne funkcije. Dobili smo napravo Edge 520, kolesarski računalnik GPS, ki je primerne velikosti za tekmovalne kolesarje in ima številne funkcije, ki jih potrebujete.
Stara cena z DDV:
379,00 €
Popust:
10 %
Cena z DDV:
341,10 €
DODAJ V KOŠARICO

Kolesarski računalnik GPS, ki vam pomaga tekmovati in primerjati

 • Ponuja izzive med kolesarjenjem na odsekih Strava v živo
 • Pri uporabi z merilnikom moči in srčnega utripa sporoča kolesarski najvišji VO2 in čas regeneracije
 • Lahko ga združite z združljivimi notranjimi trenažerji ANT+® za prikaz in upravljanje podatkov
 • Pri uporabi z merilniki moči Vector™ ali Vector 2 spremlja funkcionalni prag moči (FTP), vrednost W/kg in dinamiko kolesarjenja
 • Povezane funkcije¹: samodejni prenosi, sledenje v živo, pametna obvestila, pošiljanje/prejemanje prog, objavljanje na družabnih omrežjih in informacije o vremenu

Naprava Edge za prednost pred konkurenco

Začeli smo z aerodinamično obliko priljubljene naprave Edge 500 ter dodali izzive med kolesarjenjem na odsekih Strava v živo, barvni zaslon, možnosti povezovanja in napredne funkcije. Dobili smo napravo Edge 520, kolesarski računalnik GPS, ki je primerne velikosti za tekmovalne kolesarje in ima številne funkcije, ki jih potrebujete.

Dokažite, da ste boljši

Edge 520

Edge 520 je prvi kolesarski računalnik, ki je združljiv z odseki Strava v živo in ima 3-mesečno preskusno obdobje za storitev Strava Premium. Pri tem članstvu se označeni odseki Strava samodejno sinhronizirajo z napravo 520 in med kolesarjenjem zagotavljajo povratne informacije v živo. Prejeli boste tudi opozorilo za začetek in konec odseka ter uvrstitev na lestvici najboljših, ko končate odsek.

Treniranje z napravo Edge

Ali potrebujete nekaj motivacije, da se prebijete prek samotnih kilometrov na notranjem trenažerju? Naprava Edge 520 zagotavlja zbirko možnosti vadbe, če je združena z združljivimi notranjimi trenažerji ANT+. Recimo, da želite vaditi s povprečno močjo 240 W. Na napravi Edge 520 samo nastavite ciljno vrednost in začnite poganjati, trenažer pa bo s samodejnim prilagajanjem ohranjal izbrano ciljno vrednost, medtem ko bo naprava 520 prikazovala statistične podatke. Prav tako lahko sledite progi, ki ste jo ustvarili sami ali jo je ustvaril drug kolesar, in dobesedno tekmujete z zabeleženimi statističnimi podatki, pri čemer trenažer prilagaja upor v skladu z višinskim prerezom.

Združite napravo Edge 520 z merilnikom moči in omogočite dodaten nabor funkcij, kot sta spremljanje FTP in vrednosti W/kg, da se boste lahko primerjali z drugimi, ter dinamika kolesarjenja². Z vgrajenim testom FTP lahko določite svoje osnovne vrednosti na trenažerju ali cesti. Dodajte srčni utrip³, da lahko naprava 520 opravi oceno najvišjega VO2 in določi čas regeneracije po kolesarjenju, ki pove, koliko časa mora miniti, preden se lotite naslednjega težkega podviga.

Optimiran zaslon

Naprava Edge 520 ne pozna kompromisov pri prikazovanju, saj ima 2,3-palčni barvni zaslon visoke ločljivosti. Izboljšali smo zaslon, da vam je na voljo kar se da veliko aktivnega območja glede na kompaktno velikost naprave 520. Cenili boste tudi jasnost zaslona v vseh svetlobnih razmerah. 

Povezano kolo

Naprava Edge 520 je združljiva s senzorji ANT+, vključno s kolesarskim radarjem in lučmi Varia™4, senzorji za hitrost, kadenco in srčni utrip, daljinskimi upravljalniki za naprave Edge in VIRB® ter združljivimi tehtnicami. Prav tako se lahko poveže z elektronskimi sistemi za prestavljanje Shimano Di25 in prikazuje trenutno izbrano prestavo na zaslonu. Naprava Edge 520 je združljiva tudi z merilniki moči ANT+, vključno z merilniki iz družine Vector.

Možnost povezave s pametnimi telefoni

Pri združitvi z združljivim telefonom in programom Garmin Connect™ Mobile naprava Edge 520 omogoča sledenje v živo, opozorila pametnega telefona, objavljanje na družabnih omrežjih, informacije o vremenu in brezžične prenose. Po končanem kolesarjenju lahko podatke samodejno pošlje v Garmin Connect™, našo spletno skupnost, kjer lahko shranjujete, načrtujete in izmenjujete svoje kolesarske vožnje.

Na brezpotjih

Naprava Edge 520 je zaradi kompaktne in robustne oblike ter baterije, ki traja do 15 ur, idealna za pustolovščine zunaj cest. Prav tako je združljiva s sateliti GPS in GLONASS, zato imate povsod, kjer kolesarite, na voljo več možnosti za signale.

¹Če je združena z združljivim telefonom.
²Pri uporabi z merilnikom moči Vector ali Vector 2.
³Priloženo nekaterim modelom in na prodaj posebej za druge.
4S prihodnjimi posodobitvami programske opreme.
5Združljiva z elektronskimi sistemi za prestavljanje Shimano Di2 s funkcijo za upravljanje podatkov Shimano D-Fly.

ANT Firstbeat app store

 

V ŠKATLI:

 • Edge 520
 • Pas za srčni utrip
 • Senzor kadence
 • Senzor hitrosti
 • Nosilec standardni in podaljšan
 • Kabel USB
 • Vrbica
 • Priročnik
Sorodni izdelki
-5%
HITRI ZAPENJALEC TACX E-THRU 12mm
Stara cena z DDV:
29,90 €
Akcijska cena z DDV:
28,40 €
-5%
TORBICA ZEFAL Z LIGHT PACK L
Stara cena z DDV:
18,90 €
Akcijska cena z DDV:
17,96 €
ŽENSKE HLAČE VAUDE TREMALZO
Cena z DDV:
127,90 €
-5%
ŠTEVEC SIGMA BC 12.12 STS
Stara cena z DDV:
47,50 €
Akcijska cena z DDV:
45,12 €
RIBS COM d.o.o., Ulica heroja Lacka 9 2250 Ptuj T: 02 7712441, F: 02 7712440 E: info@bikeek.si