Garancija cene
Facebook
Obroki
STL 2014
-5%
NAPRAVA ZA ČIŠČENJE VERIGE MUC OFF X3

NAPRAVA ZA ČIŠČENJE VERIGE MUC OFF X3

Muc Off je angleški premium proizvajalec čistil, setov in maziv za kolesa in motorna vozila. Privoščite vašemu kolesu najboljše z znamko, ki jo priporoča več vodilnih znamk, kot je naprimer Scott Sports. Vsa maziva in čistila so biorazgradljiva in niso bila testirana na živalih.
Stara cena z DDV:
42,99 €
Popust:
5 %
Cena z DDV:
40,84 €
DODAJ V KOŠARICO

Je vaša ketna deležna rednega nalaganja umazanije in masti? Ste utrujeni dolgotrajnega čiščenja kolesa, ko pa hje vse kar želite, da se enostavno vsedete na kolo in odpeljete? No, Muc-Off ima rešitev! Predstavljamo vam popolnoma nov Muc-Off X-3 Chain Machine. Patentiran ergonomičen dizajn vam bo vašo verigo očistil v sekundah!

Ker so verige vedno dražje ima smisel zagotoviti, da vzdrži kolikor dolgo le lahko. Edini način, da iztisnete največ iz vaše verige je, da poskrbite. da je redno in pravilno očiščena in namazana. X-3 je daleč najbolj enostaven način za to nalogo.

Kitu je priložena tekočina za čiščenje Muc-Off Drivetrain Cleaner. Revolucionarna mala tekočina se lahko pošprica po verigi ali pa enostavno vlije v rezervoarček X-3, kjer se potem sprosti ob pritisku gumba in omogoča kontrolirano aplikacijo čistila.

Abrazivni čistilni zobci in rotirajoče ščetine, ki imajo skupaj kar 120 kontaktnih točk z verigo pokrijejo celotno površino za globoko in temeljito čiščenje. Umazana tekočina se spusti v spodnji rezervoarček, stran od čiste verige. Drivetrain Cleaner je popolnoma biorazgradljiv in varen, da ga enostavno zlijete v odtok (samo v primeru, da ste uporabili tudi Muc-Off maziva, ki so prav tako biorazgradljiva).

 

  • hitro odstrani mast, umazanijo in olje v le nekaj sekundah
  • najgloblje možno čiščenje zahvaljujoč kar 120 kontaktnim točkam!
  • enostavna za uporabo in čiščenje
  • robustna konstrukcija
  • narejeno, da traja
  • zamenljive ščetine
  • vsebuje 75ml Muc Off Drivetrain Cleaner

 

 

 

Sorodni izdelki
-5%
ČELADA SCOTT ARX PLUS
Stara cena z DDV:
111,90 €
Akcijska cena z DDV:
106,30 €
-10%
ČELADA MET CROSSOVER XL
Stara cena z DDV:
54,90 €
Akcijska cena z DDV:
49,41 €
RIBS COM d.o.o., Ulica heroja Lacka 9 2250 Ptuj T: 02 7712441, F: 02 7712440 E: info@bikeek.si