Garancija cene
Facebook
Obroki
STL 2014

ŠTEVEC GARMIN EDGE EXPLORE 1000

Kolesarski računalnik GPS za potovanja in pustolovščine. Navigacija po cestah in zunaj cest s prednaloženim kolesarskim zemljevidom Garmin Vnesite razdaljo in druge parametre ter izberite med do tremi možnostmi za krožno vožnjo Načrtujte nove poti v napravi ali s programi Zaznavanje dogodkov¹ samodejno ali ročno posreduje opozorila stikom v sili Povezane funkcije¹: takojšnji prenos, opozorila o dohodnih klicih in besedilnih sporočilih, sledenje v živo, vremenske informacije
Stara cena z DDV:
449,00 €
Popust:
5 %
Cena z DDV:
426,55 €
DODAJ V KOŠARICO

Kolesarite po brezpotjih

Če želite odkrivati nove poti v domačem kraju ali kadar ste daleč od doma in želite raziskovati, lahko vodenje vožnje prepustite načrtovanju povratnih poti. Preprosto vnesite razdaljo, ki jo želite prekolesariti, začetno smer in višinske parametre, naprava Edge pa nato izračuna do tri kolesarju prijazne načrtovane poti.
Preprosto načrtovanje poti

S prednaloženim zemljevidom in destinacijami ustvarite poti neposredno v napravi Edge Explore 1000. Ali pa načrtujte in prenesite poti s programom Garmin Connect™ (za namizne ali mobilne naprave) ali programi tretjih strank.
Varnejše okolje za kolesarjenje

Edge Explore 1000 je prvi kolesarski računalnik GPS, ki z vgrajenim merilnikom pospeška omogoča zaznavanje dogodkov.¹ Ta funkcija lahko v primeru nesreče ročno ali samodejno pošlje podatke o vaši lokaciji vašim stikom v sili. Prav tako je naprava združljiva z dodatnim daljinskim upravljalnikom Edge, zato se lahko pomikate po zaslonih, ne da bi morali spustiti krmilo. Varnejše okolje za kolesarjenje lahko ustvarite tudi tako, da dodate radar za spremljanje dogajanja za vami in kolesarske luči Varia™, ki so združljivi z napravo Edge Explore 1000.

Možnost povezave s pametnimi telefoni

Med raziskovanjem sveta na dveh kolesih imate telefon lahko shranjen na varnem pred vplivi iz okolja in uporabljate povezane funkcije, kot so vremenska opozorila in pametna obvestila, ki jih prikazuje naprava Edge. Ko je naprava Edge združena z združljivim pametnim telefonom in programom Garmin Connect Mobile, omogoča sledenje v živo, opozorila o dohodnih klicih ter e-poštnih in besedilnih sporočilih, objavljanje na družabnih omrežjih, informacije o vremenu ter brezžične prenose in pošiljanje/prejemanje prog. S funkcijo LiveTrack lahko vaši prijatelji in družina kjer koli na svetu spremljajo vaše vožnje v realnem času.
Povsod, kjer kolesarite

Naprava Edge Explore 1000 je združljiva s sateliti GPS in GLONASS, zato imate povsod, kjer kolesarite, na voljo več možnosti za signale.

V ŠKATLI:
*Edge Explore 1000
*Sprednji nosilec
*Nosilec za krmilo
*Daljinski upravljalnik Edge z nosilci
*Silikonski etui
*Kabel microUSB
*Priročniki

Sorodni izdelki
-5%
NOGAVČNIKI CASTELLI THERMOFLEX
Stara cena z DDV:
49,95 €
Akcijska cena z DDV:
47,45 €
-5%
STOJEČA TLAČILKA ZEFAL PROFIL MAX FP50
Stara cena z DDV:
49,99 €
Akcijska cena z DDV:
47,49 €
-5%
MAZIVO ZA VERIGO MUC OFF C3 DRY CERAMIC 125ml
Stara cena z DDV:
22,70 €
Akcijska cena z DDV:
21,57 €
RIBS COM d.o.o., Ulica heroja Lacka 9 2250 Ptuj T: 02 7712441, F: 02 7712440 E: info@bikeek.si