Garancija cene
Facebook
Obroki
STL 2014

ŠTEVEC GARMIN EDGE 20

Kompakten in preprost kolesarski računalnik GPS *Beleži razdaljo, hitrost in čas *Načrtujte, prenašajte in sledite novim vožnjam *Shranjujte, načrtujte in objavljajte svoje dejavnosti v storitvi Garmin Connect™ *Vodotesna in robustna naprava
Stara cena z DDV:
129,00 €
Popust:
5 %
Cena z DDV:
122,55 €
DODAJ V KOŠARICO
  • Beleži razdaljo, hitrost in čas
  • Načrtujte, prenašajte in sledite novim vožnjam
  • Shranjujte, načrtujte in objavljajte svoje dejavnosti v storitvi Garmin Connect™
  • Vodotesna in robustna naprava

Iztisnite zadnje atome moči. Naprava Edge 20 pri vožnji zajame potrebne statistične podatke, kot so čas, razdalja, hitrost, skupni vzpon in lokacija. Idealna za beleženje napredka ali shranjevanje vsakodnevne vožnje v storitvi Garmin Connect.

Enostavna za uporabo
 

Naprava Edge 20 zagotavlja vse potrebne statistične podatke brez dodatne opreme in pripomočkov. Ker je majhna, je idealna za potovanje, saj jo lahko enostavno odnesete kamorkoli. Nastavitve niso potrebne. Napravo vklopite, pritisnite Start in začnite.

Ostanite na poti

Izberite med potmi, ki so jih prevozili drugi, ali v brezplačni skupnosti Garmin Connect ustvarite svojo. Ko izberete pot, jo lahko prenesete neposredno v napravo Edge 20 in ji sledite do želene destinacije.

Podatki niso težava

Naprava Edge 20 uporablja satelite GPS in GLONASS, s katerimi meri razdaljo tudi pod gostimi krošnjami dreves. V nasprotju s telefonom lahko Edge 20 uporabljate do 8 ur brez skrbi, da bi zmanjkalo prostora za podatke ali da bi se izpraznila baterija.

Povežite se

S preprosto povezavo z računalnikom Mac® ali osebnim računalnikom lahko dejavnosti prenašate v našo brezplačno spletno vadbeno skupnost Garmin Connect. Tukaj si lahko na zemljevidu ogledate pot, ki ste jo prepotovali, jo analizirate, delite in si ogledate več podrobnosti.

Odseki

Z drugimi kolesarji tekmujte na odsekih v storitvi Garmin Connect in si na lestvici oglejte rezultate po kolesarjenju. Naprava vsebuje opozorila za začetne/končne točke odseka.

 

Sorodni izdelki
NOGAVICE SPORTFUL GIRO 5 SOCK
Cena z DDV:
12,00 €
-5%
LUČ TOPEAK WHITELITE HP FOCUS (VEČ BARV)
Stara cena z DDV:
29,95 €
Akcijska cena z DDV:
28,45 €
RUTA SPORTFUL BANDANA TEAM
Cena z DDV:
22,00 €
RUTA GIORDANA BANDANA
Cena z DDV:
11,90 €
RIBS COM d.o.o., Ulica heroja Lacka 9 2250 Ptuj T: 02 7712441, F: 02 7712440 E: info@bikeek.si