Garancija cene
Facebook
Obroki
STL 2014
-5%
ŠTEVEC GARMIN EDGE 510

ŠTEVEC GARMIN EDGE 510

Edge 510 je namenjen zahtevnejšim in tekmovalnim kolesarjem, ki želijo najnatančnejše in popolne podatke o treningu. Preko pametnega telefona omogočajo povezane funkcije vključno s sledenjem v živo, posredovanjem podatkov v socialna omrežja ter vremenskimi podatki in napovedmi.
Stara cena z DDV:
304,00 €
Popust:
5 %
Cena z DDV:
288,80 €
DODAJ V KOŠARICO


 
Zabeleži vsako podrobnost
Edge 510 beleži vašo razdaljo, podatke o hitrosti, vzpon/spust, naklon, temperaturo in izračunava še množico ostalih podatkov. Dvignite vaš trening na višji nivo z uporabo ANT+™ združljivih senzorjev (opcijska dodatna oprema), ki merijo vaš srčni utrip, hitrost/kadenco in moč.  Različni profili vadb vam omogočajo, da nastavite polja s podatki za določeno vrsto kolesarjenja. Na tekmi verjetno želite spremljati druge podatke kot na treningu.  Profile zamenjate z enostavnim potegom prsta po zaslonu in naprava bo nastavljena za prikaz podatkov za trenutno dejavnost. Po zaključeni vožnji bo Edge 510 prikazal nove osebne rekorde, kot so najdaljša razdalja, najvišji vzpon in podobno.

Povežite se
Edge 510 ponuja nabor povezanih funkcij, ko je s pametnim telefonom (Apple® ali Android™)  povezan v aplikacijo Garmin Connect™ Mobile4. To vam omogoča dostop do izčrpnih in natančnih podatkov o vožnji na napravi Edge 510, med tem, ko varčujete z baterijo na mobilnem telefonu. Edge 510 beleži podatke in jih preko Bluetooth® povezave pošilja na telefon. Ostanite povezani in posredujte vse podrobnosti o vožnjah vaši družini, prijateljem in kontaktom v socialnih omrežjih. Aktivnosti lahko takoj po zaključku prenesete v vaš račun Garmin Connect ali jih objavite s pomočjo aplikacije Garmin Connect Mobile. 
 
Sledenje v živo
Sledenje v živo s pomočjo naprave Edge 510 omogoča vašim najbližjim in prijateljem spremljanje vaših tekem in treningov v realnem času. Povabite vaše spremljevalce preko elektronske pošte ali družabnega omrežja, naj spremljajo vaš napredek na strani za sledenje v Garmin Connect. Po prejemu vašega vabila v obliki elektronskega sporočila lahko v živo spremljajo vaše podatke in vidijo vaš trenutni položaj na zemljevidu.
 


Vreme
Trenutne vremenske razmere v živo na napravo Edge 510: podatki, napovedi in opozorila (na pokritih območjih)  - enostavno s povezavo v aplikacijo Garmin Connect Mobile preko pametnega telefona. Uporabna storitev na kolesarskem računalniku za dolge vožnje, med tem, ko je vaš pametni telefon varno spravljen na suhem.

Brezžični prenosi podatkov
Kolesarji vseh kategorij sedaj lahko hitro in takoj shranjujejo, posredujejo in analizirajo podrobnosti svojih voženj – vse praktično takoj s ceste. Garmin Connect Mobile app omogoča brezžično nalaganje končanih aktivnosti z naprav Edge 510 takoj po končanem beleženju podatkov. Izbor omogoča samodejni ali ročno potrjeni prenos. Ko je aktivnost naložena na Garmin Connect, lahko vsebino takoj pogledajo vsi, ki so povezani oziroma imajo dostop do podatkov, lahko tudi cela športna skupnost na Garmin Connect, ki je med največjimi na svetu. Kolesarji lahko tudi iščejo posamezne aktivnosti, jih naložijo na pametni telefon in takoj brezžično prenesejo na napravo Edge 510. Potem lahko zaženejo navigacijo do začetka vožnje in s pomočjo funkcije Virtual Partner sledijo trasi oz. se celo v realnem času primerjajo s shranjeno vožnjo.

Namenski kolesarski računalnik
Edge 510 je primerna naprava za najtežje razmere na cesti in izven njih, kot so vožnja po soteskah, ozkih gozdnih poteh in avanture pod gostimi drevesnimi krošnjami, je vodotesna, robustna, baterija zdrži do 20 ur. Zaslon na dotik je enostaven ter odziven tudi na orokavičene prste in v mokrem vremenu. Pritrditev naprave na krmilo je mogoča s standardnim nosilcem (zasuk za četrt obrata) ali z novim podaljšanim sprednjim nosilcem (opcijsko dodatna oprema), ki omogoča boljši pregled nad podatki med vožnjo. Napravi je priložena vrvica, ki zadrži napravo v primeru nezgode.

Lastnosti

 • Visoko odziven GPS sprejemnik s funkcijo HotFix®
 • Zaslon na dotik, enostaven uporabniški vmesnike: 2,2 palčni vzdržljiv in nastavljiv barvni zaslon na dotik, hiter pregled nad najpomembnejšimi podatki
 • Novo; sprejema signale satelitov GLONASS in GPS za hitro pripravljenost na uporabo in najzahtevnejše pogoje
 • Novo; Povezane funkcije: sledenje v živo, hitri prenosi, povezava v socialna omrežja in vremenski podatki
 • Novo; Garmin Connect: direkten prenos podatkov o vožnji z novo aplikacijo Garmin Connect Mobile na pametnem telefonu
 • Novo; ponuja različne profile dejavnosti in omogoča nastavitev polj s podatki glede na trenutno vrsto dejavnosti (trening/tekma, gorsko/cestno kolesarjenje), enostaven preklop med profili s potegom po zaslonu.
 • Celostno spremljanje dejavnosti: prikazuje najboljši nabor podatkov o vadbi (hitrost, razdalja, čas, srčni utrip2, kadenca2, nadmorska višina, moč3(vsi senzorji opcijsko dodatnaoprema), podatki o položaju)
 • Napreden izračun kalorij upoštevajoč srčni utrip (s senzorjem srčnega utripa)
 • Trening in motivacijske funkcije: Virtual Partner®, intervalni treningi, proge, opozorila, vadbe, osebni rekordi
 • Samodejna nastavitev časovnega pasu
 • Barometrični višinomer: za natančno nadmorsko višino, naklon, podatke o vzponu in spustu
 • Vadbe v območjih: srčnega utripa (pet območij), območja moči (sedem območij) – z opcijskimi senzorji,
 • Brezžična tehnologija ANT+™ – senzor srčnega utripa, senzor kadence/hitrosti, ANT+ merilci moči – opcijska dodatna oprema
 • Na voljo z novim prednjim nosilcem za lažji pregled nad podatki 2 – (opcijska dodatna oprema)
 • Baterija: polnilna litij ionska baterija, do 20 ur delovanja
 • Vodotesnost IPX7 (1 m globoka voda do 30 minut)
 • Teža naprave: 80 g
 • Velikost zaslona: 4,4 x 3,5 cm, diagonala 5,8 cm, ločljivost zaslona: 176 x 220 točk
 • Dimenzije: 5,2 x 8,6 x 2,4 cm
 • Temperaturno območje delovanja: -20oC do 70oC


Osnovni komplet:
Edge 510, AC napajalnik, cevni nosilec, USB kabel, navodila za uporabo

1Ko je naprava povezana z združljivim pametnim telefonom  Android™ ali Apple® .
2V nekaterih kompletih priloženo, za druge kot dodatna oprema za doplačilo.
3Ko je povezan z ANT+™ merilcem moči.
4Prihodnja verzija aplikacije 
Garmin Connect Mobile omogoča iskanje in prenos poti in dejavnosti drugih uporabnikov portala Garmin Connect.

Sorodni izdelki
-5%
OTROŠKA ČELADA MET GENIO
Stara cena z DDV:
45,00 €
Akcijska cena z DDV:
42,75 €
-5%
OČALA CASCO SX 61 BICOLOR
Stara cena z DDV:
57,00 €
Akcijska cena z DDV:
54,15 €
-5%
TLAČILKA SYNCROS MINI HV 1.5
Stara cena z DDV:
25,90 €
Akcijska cena z DDV:
24,61 €
RIBS COM d.o.o., Ulica heroja Lacka 9 2250 Ptuj T: 02 7712441, F: 02 7712440 E: info@bikeek.si