Garancija cene
Facebook
Obroki
STL 2014
-5%
ŠTEVEC GARMIN EDGE 810

ŠTEVEC GARMIN EDGE 810

Edge 810 z zaslonom na dotik je za kolesarje, ki želijo vse – navigacijo in napredne trening funkcije v eni napravi. Naprava v povezavi s pametnim telefonom omogoča sledenje v živo, povezave v družabna omrežja in internet1 ter vremenske podatke. Na napravo Edge 810 je mogoče naložiti dodatne topografske in cestne zemljevide. S tem je naprava pripravljena na potovalno kolesarjenje in je odličen pripomoček za vse aktivnosti, kjer potrebujete popolno navigacijsko podporo. Zaradi vgrajenega GPS sprejemnika Edge 810 natančno beleži podatke in omogoča navigacijo kjer koli na svetu.
Stara cena z DDV:
379,00 €
Popust:
5 %
Cena z DDV:
360,05 €
DODAJ V KOŠARICOZabeležite vsako podrobnost
Poleg navigacijskih funkcij Edge 810 beleži vašo razdaljo , vse podatke o hitrosti, vzpon in spust, naklon, temperaturo in še vrsto drugih podatkov. Seveda je napravo mogoče povezati z ANT+™ senzorji (opcijsko dodatna oprema), ki merijo vaš srčni utrip, hitrost/kadenco in moč. Nova možnost nastavitve profilov aktivnosti omogoča kolesarju za specifično aktivnost (trening, tekma, cestno kolesarjenje, gorsko kolesarjenje) nastaviti izbrana polja s podatki in nastavitve naprave. S potegom po zaslonu boste enostavno zamenjali profil in naprava bo pripravljena za prikaz podatkov, ki jih potrebujete za določeno vožnjo.

Povežite se
Edge 810 ponuja nabor povezanih funkcij, ko je s pametnim telefonom (Apple® ali Android™)  povezan v aplikacijo Garmin Connect™ Mobile. To vam omogoča dostop do izčrpnih in natančnih podatkov o vožnji na napravi Edge 810, obenem pa varčujete z baterijo na mobilnem telefonu. Edge 810 beleži podatke in jih preko Bluetooth® povezave pošilja na telefon. Ostanite povezani in posredujte vse podrobnosti o vožnjah vaši družini, prijateljem in kontaktom v socialnih omrežjih. Aktivnosti lahko takoj po zaključku prenesete v vaš račun Garmin Connect ali jih objavite s pomočjo aplikacije Garmin Connect Mobile. 
 
Sledenje v živo
Sledenje v živo s pomočjo naprave Edge 810 omogoča vaši družini in prijateljem spremljanje vaših tekem in treningov v realnem času. Povabite vaše spremljevalce preko elektronske pošte ali družabnega omrežja, naj spremljajo vaš napredek na strani za sledenje v Garmin Connect. Po prejemu vašega vabila v obliki elektronskega sporočila lahko v živo spremljajo vaše podatke in vidijo vaš trenutni položaj na zemljevidu.
 

Vreme

Trenutne vremenske razmere v živo na napravo Edge 810: podatki, napovedi in opozorila (na pokritih območjih)  - enostavno s povezavo v aplikacijo Garmin Connect Mobile preko pametnega telefona. Uporabna storitev na kolesarskem računalniku za dolge vožnje, med tem, ko je vaš pametni telefon varno spravljen na suhem.

Brezžični prenosi podatkov
Kolesarji vseh kategorij sedaj lahko hitro in takoj shranjujejo, posredujejo in analizirajo podrobnosti svojih voženj – vse praktično takoj s ceste. Garmin Connect Mobile app omogoča brezžično nalaganje končanih aktivnosti z naprav Edge 810 takoj po končanem beleženju podatkov. Izbor omogoča samodejni ali ročno potrjeni prenos. Ko je aktivnost naložena na Garmin Connect, lahko vsebino takoj pogledajo vsi, ki so povezani oziroma imajo dostop do naših podatkov, lahko tudi cela športna skupnost na Garmin Connect, ki je med največjimi na svetu. Kolesarji lahko tudi iščejo posamezne aktivnosti, jih naložijo na pametni telefon in takoj brezžično prenesejo na napravo Edge 810. Potem lahko zaženejo navigacijo do začetka vožnje in s pomočjo funkcije Virtual Partner sledijo trasi oz. se celo v realnem času primerjajo s shranjeno vožnjo.

Namenski kolesarski računalnik
Ni boljšega kolesarskega računalnika za vodenje vaše ture. Edge 810 je vzdržljiv, vodotesen, baterija zdrži do 17 ur. Zaslon na dotik je enostaven ter odziven tudi na orokavičene prste in v mokrem vremenu. Pritrditev naprave na krmilo je mogoča s standardnim nosilcem (zasuk za četrt obrata) ali z novim podaljšanim sprednjim nosilcem, ki omogoča boljši pregled nad podatki med vožnjo.

Osnovni komplet:
Edge 810, AC napajalnik, cevni nosilec, USB kabel, navodila za uporabo 1Ko je povezana z združljivim pametnim telefonom Android ali Apple.
2Pri nekaterih modelih v osnovnem kompletu, pri drugih pa kot dodatna oprema.
3Ko je povezana z ANT+merilcem moči.
4Prihodnja verzija aplikacije  Garmin Connect Mobile omogoča iskanje in prenos poti in dejavnosti drugih uporabnikov portala Garmin Connect.

Sorodni izdelki
-37%
ČELADA SCOTT FUGA (več barv)
Stara cena z DDV:
159,90 €
Akcijska cena z DDV:
100,00 €
-5%
NOGAVČNIKI SCOTT AS 20
Stara cena z DDV:
54,90 €
Akcijska cena z DDV:
52,16 €
RIBS COM d.o.o., Ulica heroja Lacka 9 2250 Ptuj T: 02 7712441, F: 02 7712440 E: info@bikeek.si